Farkas Attila

Web Designer / Developer

Rólunk

Kérem engedje meg, hogy pár mondatban tájékoztassam Önt cégemről, szolgáltatásomról, tevékenységemről. Az ajánlat elolvasását s az erre szánt idejét, figyelmét előre is köszönöm.

Farkas Attila vagyok, a FARKAS BT. üzletvezetője, amely egy folyamatosan működő, hévízi telephelyű cég, immáron 18 éve áll az ügyfelek rendelkezésére többféle szerepkörben is. Hasonló képen mind az elmúlt években a munkaterületem elsősorban Keszthely-Hévíz s vonzáskörzetében szeretném továbbra is folytatni, segíteni, megvalósítani, kielégíteni a kedves ügyfelek igényeit, kéréseit.
Légi Fotózás és Videózás
Drón – így nevezik a pilóta nélküli, távirányítással működő repülőeszközöket. A drón alkalmazása a légi fotók és videók elkészítésére a legalkalmasabb, legegyszerűbb, leghatékonyabb sőt a segítségükkel az elvégzett munka mind időben, anyagiakban sokkal költségkímélőbb mind korábban. Egyenlőre semmilyen szabályzás nincs a használatával kapcsolatban, bárhol, bármikor, bevethető, alkalmazható az időjárás függvényében. A drón használata előtt a légi fotók & videók készítése körülményes és meglehetősen költséges volt. A fotózásra használt repülőgépek üzemóraideje akár 60-70ezer forintnál kezdődik (+fotós, +anyag szerkesztés, +vágás, +utómunka, +több ember munkája)és a lakott területek felett szabályok írják elő a repülési magasságot. A repülőgép sebessége is technikai kihívást jelent. A drón a repülőgép, helikopter, hőlégballon, sárkányrepülő olcsó és jó alternatívája a kívánt felvétel eléréséhez s az összes munkát szinte egy ember végzi.A négy karú drónok stabilan repülnek és nagyon finoman manőverezhetők. A drón élőképet közvetít, a kezelő pontosan azt látja, amit a gépre szerelt kamera ami 140° látószöggel rendelkezik. Minőség: fénykép 14mp, videó Full-HD. A paraméterei akár 30 km/h sebesség, 100m magasság, max. 300m sugarú körben tevékenykedik biztonságosan.

Légifotó:
A légi fotó szokatlan és erős perspektíva. Úgy mutatja meg a tájat, városokat és építményeket, ahogy ritkán látjuk teljes kiterjedésükben. A hagyományos repülőeszközökkel szemben a drón bárhol képes felszállni, egy város forgalmas utcájáról vagy egy épület belsejében is. A négykarú helikopter képes a függeszkedésre, ezért a légi fotó álló helyzetből készülhet. Jó manőverezhetősége miatt a drón közel tud menni a fotózott tárgyakhoz, példának okáért szobrokhoz, tornyokhoz, épületekhez. A fotót egy 14 megapixeles kamera készíti. Légi Film és Videó:
A drón képes kiváltani a filmiparban használatos olyan kameramozgató eszközöket, mint a dolly, technokrán vagy cineflex rendszerrel szerelt helikopter. Ráadásul az előbbiek költségeinek töredékéért végzi el ugyanazt a munkát. Nem igényel engedélyeket, helyszínbiztosítást, külső áramforrást. Az quadcopter egy feltöltéssel kb 25 percet tud a levegőben maradni. A drón Full-HD 1080p videó felvételeket tud készíteni, élőképet közvetít amit igény szerint akár egy kivetítőre is küldhet. A kopter négy karjának köszönhetően nagyon stabilan és biztonságosan repül. Vállalom egyedi igény szerint komplett filmek, videók, klipek elkészítését is, vágottan, akár kültéri-beltéri fényképekkel kiegészítve, háttérzenei aláfestéssel.