TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás1 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás2 Légi fotózás és videózás3 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás4 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás5 Légi fotózás és videózás6 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás7 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás8 9 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás10 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás11 Légi fotózás és videózás12 TEVÉKENYSÉGEINK: Légi fotózás és videózás13 ELÉRHETŐSÉGEINK: Légi fotózás és videózás14 Légi fotózás és videózás15
>

ÁRAK - Légi Fotó & Videó Keszthely- Hévíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SZOLGÁLTATÁSOK

Légi fotózás:
Bevezető árai

 - 1 felszállás,

   
10 fénykép:     
 - szerkesztés, utómunka: - egyéni igény :
ajánlatkérés alapjánLégi videózás:
Bevezető árai

- 1 felszállás,
5 perces, vágatlan légi videó készítése:
- 2 felszállás,

10 perces, vágatlan légi videó készítése: - egyéni igény:

ajánlatkérés alapján
Légi videó film,
szerkesztés, vágás,
zenei aláfestés,
utómunka
:  

-
-
-
-

 - 120 mp.:

-

 - egyéni igény :

ajánlatkérés alapján
Földi és légi komplett videófilm
szerkesztése és utómunkálatai

-
-
-
 - egyéni igény :

ajánlatkérés alapján
Napi díjszabás:

körülmények függvényében

-
-
-
 - egyéni igény :

ajánlatkérés alapján
- Keszthely (10km vonzáskörzetében) – Hévíz, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy  a helyszíni kiszállás díjtalan. Távolabbi helyszínekre való kiszállás 150,-HUF/km.

- Az árak szerkesztés, vágás és utómunka nélküli 14mp, illetve Full-HD minőségű 140° széles látószögű, fényképek-videók amit a kedves Ügyfél saját maga kedve, igénye szerit tud vágni, szerkeszteni.

- Vállalom egyedi igény szerint komplett filmek, videók, klipek elkészítését is, vágottan, akár kültéri-beltéri fényképekkel kiegészítve, háttérzenei aláfestéssel.
Ebben az esetben Ön is adhatja a zenét, a helyszíneket.

- Az elkészült fényképek és videók esetében a szerkesztés, vágás, háttérzenei aláfestés, utómunka díja az rendelkezésre álló anyag mennyiségétől s az igénytől függően változó lehet, ami közös megegyezés tárgyát képezi. A fényképek méret szerint is rendelhetőek akár A3, A4, plakát, poszter (stb) nagyságban igény szerint, ennek díja függ a mennyiségtől, minőségtől, kívánt mérettől.

- Egyedi árajánlat kérése: fél, egész napos/estés programokra egyéni elképzelés esetén kérem keressen fel, hogy a projektjéhez leginkább megfelelő,
személyre szabott árat dolgozhassam ki Önnek.
Egyéni igény esetén árajánlatot a konkrét feladat megismerését követően tudok adni.

- Az elkészült vágatlan anyagot a helyszínen azonnal (az Ön) micro SD, SD kártyára írom s adom át. A szolgáltatásban adathordozó nem tartozik bele.

- Az árak nettó, tájékoztató jelegűek.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz